Activitats i Projectes

Primers cineastes

En el crèdit de síntesi de 2n d'ESO es treballa el món del cinema. Per un dia, els alumnes s'han convertit en autèntics cineastes. El museu del cinema de Girona organitza un taller de "primers cineastes"on després de les explicacions teòriques, els alumnes han sortit al carrer per fer el seu petit documental.

Aquí teniu el resultat dels seus treballs. La filmació havia de ser com a màxim 1 minut.

 

 

 

Projecte de Tecnologia a 3r d'ESO

Els alumnes de 3r d'ESO de tecnologia,  han fet la maqueta d'una muntanya russa com a projecte de curs. Han treballat el disseny d'una estructura i els mecanismes de transmissió de moviment per fer possible aquesta muntanya russa. La gran majoria de materials utilitzats han estat de reciclatge.

Projecte de Ciències: Els volcans

Els alumnes de 1r de l'ESO han estudiat i treballat els volcans. Amb diferents materials de reciclatge han construït una maqueta d'un volcà i han pogut observar la seva pròpia explosió. 

 

Sortida de la SIEI

Els alumnes de la SIEI varen visitar Barcelona per conèixer la Catedral i gaudir de les fonts guarnides amb "l'ou com balla".  També varen fer un passeig en la golondrina pel port de Barcelona.

Maquetes del safareig Torre de Malla

12Imgs

El tema del crèdit de síntesi de 1r d'ESO gira al voltant de Gallecs. Els alumnes havien de fer una maqueta del safareig de la Torre de Malla i de la zona picnic que hi ha al costat, aportant la seva pròpia proposta. Per realitzar les maquetes, a escala 1/50,  podien utilitzar qualsevol mena de material. Una gran feina que va donar aquests resultats.

Projecte de Recerca de 4t ESO: Pla d'empresa.

Els alumnes de 4t d'ESO d'Economia i Emprenedoria han elaborat un Pla d'Empresa com a Projecte de Recerca. Han finalitzat la seva feina amb una exposició en la qual han explicat l'empresa que han creat.